Λίγα λόγια

Posted by superadmin 15/05/2018 1 Comment(s)

Το Skroponeria View Apartments είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε μια πλαγιά στο όρος Πτώον, 2 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία. Προσφέρει πισίνα υπερχείλισης με πανοραμική θέα στον γραφικό όρμο Σκροπονερίων, ενώ η αμμώδης παραλία μήκους 2χλμ. είναι 2χλμ. μακριά, κάτω από το κατάλυμα.

 

Το κατάλυμα βρίσκεται σε ένα κτήμα 2,5  στρεμμάτων και διαθέτει διαμερίσματα με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, ιδανικά για χαλάρωση. Όλες οι μονάδες είναι πλήρως επιπλωμένες και έχουν τζάκι, αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό. Περιλαμβάνουν επίσης τηλεόραση, ηχοσύστημα και DVD player. Οι κουζίνες τους είναι πλήρως εξοπλισμένες και θα βρείτε υλικά για το πρωινό σας. Στα μπάνια υπάρχουν ντους με υδρομασάζ, στεγνωτήρας μαλλιών και πλυντήριο ρούχων. Παρέχονται δωρεάν προϊόντα περιποίησης, λευκά είδη,, παντόφλες και πετσέτες για το μπάνιο και την πισίνα.

 

Στο επίπεδο της πισίνας υπάρχουν  έπιπλα κήπου (ξαπλώστρες, ομπρέλες, τραπέζια και πολυθρόνες ). Το κτήμα διαθέτει ιδιωτικό εκκλησάκι και χώρο εκδηλώσεων και συνεστιάσεων, κατάλληλο για γάμους και βαπτίσεις.

Στο επίπεδο κάτω από την πισίνα με τον καταράκτη, βρίσκεται το κοινόχρηστο B.B.Q. , όπου μπορείτε να ψήσετε τις λιχουδιές της αρεσκείας σας και να τις απολαύσετε στην υπέροχη θέα, κάτω από τον ίσκιο των δέντρων.

Οι επισκέπτες του καταλύματος έχουν πρόσβαση στα γήπεδα του  οικισμού( tennis και basket)   και στη  παιδική χαρά, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. 

 

Η παραλία Αλυκές Δροσιάς, με τα beach bar και τις εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ, είναι 17χλμ. μακριά. Η Στενή Ευβοίας βρίσκεται στα 55χλμ., ενώ στην ευρύτερη περιοχή μπορείτε να επισκεφθείτε την Αράχωβα, το Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, την Λαμία, Θερμοπύλες, Χαιρώνεια, Πλαταιές, Θήβα, Λειβαδιά,  Γαλαξίδι  και τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών.

 

Το Skroponeria View Apartments απέχει 85χλμ. από την Αθήνα, 24χλμ. από τη Χαλκίδα και 21χλμ. από τη Θήβα. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το «Ελευθέριος Βενιζέλος», στα 118χλμ. από το κατάλυμα. 

1 Comment(s)

DealsPaws:
20/12/2023, 09:42:17 PM, dealspaws.com
Reply

Thank you for the suggestion. I'll give it a try.

Leave a Comment